bruidsreportages-arf andre roosenburg fotografie
  • Andre Roosenburg
  • Andre Roosenburg
  • Andre Roosenburg
  • Andre Roosenburg
  • Andre Roosenburg
BeginpaginaInformatieRecentOverig werkContact

Informatie


Werkwijze
Een bruidsreportage laten maken, dat doe je niet elke dag, dus dit gebeurt weloverwogen.
Zaken als prijs, kwaliteit en mogelijkheden spelen hierbij een belangrijke rol, maar dat geldt zeker ook voor het contact met de fotograaf. Want samen komen we tot het beste en mooiste resultaat!


Bij mij zijn jullie in alle opzichten (ervaring, kennis en betrouwbaarheid) in goede handen. Tevens is het mogelijk om er een 2e fotograaf  bij te boeken. Zo mist u niets van alle emoties en gebeurtenissen om jullie heen.

Of een romantische loveshoot, zodat jullie mij en de locatie al kunnen ervaren.

 

Ik werkt niet op uurbasis, maar met een totaalprijs. Een dag-reportage bestaat uit de voorbereidingen van bruid en bruidegom, locatiefotos, huwelijksvoltrekking in gemeentehuis en/of kerk, en het aansnijden van de bruidstaart en/of het uitbrengen van een toost op het kersverse bruidspaar.

Een bruidsreportage zoals boven besproken heeft u al voor 995,= ( incl. USB box met alle foto's logovrij).

Maar een bruidsreportage is nu eenmaal maatwerk. Daarom maak ik graag een afspraak om samen met jullie te kijken wat past.

 

Tegen meerprijs is het natuurlijk ook mogelijk om fotos te laten maken van het avondprogramma of diner.

Ik verzeker u een gezellige en ontspannen dag!Albums
Een album van uw trouwfotos is een blijvende herinnering voor altijd. Daarom werkt ik ook op dit gebied uitsluitend met betrouwbare en professionele leveranciers. U kunt kiezen uit een album met ingeplakte fotos, of een digitaal album. Omslagen zijn er onder meer van leder, aluminium, hout of glas.

Alle albums worden geleverd in vlakliggende boeken ( lay flat)  en geleverd in doos of tas.

Heeft u speciale wensen, zoals extra albums voor de ouders, een apart album van de feestavond, bedank kaartjes of wat dan ook? Vraag er naar en ik zorg voor een passende oplossing!


Albums zijn er al vanaf 350,= inclusief de opmaak.

 


BFN Facebook Twitter